Nieuwe showroom voor Bentley Maastricht

Bentley Maastricht heeft een compleet nieuwe showroom geopend en is daarmee nu een officiële Bentley retail partner. Sinds 21 maart 2017 was Bentley Maastricht al een officiële Servicevestiging.
Sinds Bentley Maastricht in maart van dit jaar een officiële Bentley Servicevestiging werd, heeft het team hard gewerkt aan de volgende stap op weg naar officiële Bentley retail partner: een compleet nieuwe showroom, die voldoet aan alle richtlijnen van het merk en waarin voldoende plaats is voor alle modellen van de groeiende modellenrange van Bentley.

De nieuwe showroom van Bentley Maastricht voldoet in alle opzichten aan de hoge eisen die het merk Bentley aan zijn verkooppunten stelt. Dat betekent onder meer volop ruimte en een smaakvolle en elegante aankleding. De grote ronde bar midden in de showroom is daarbij een echte eyecatcher. In deze stijlvolle en ruimtelijke ambiance komen alle modellen van het merk, inclusief de nieuwe Bentayga, optimaal tot hun recht. Uiteraard heeft Bentley Maastricht ook een ruim aanbod modellen beschikbaar voor proefritten.

Bentley Maastricht heeft een uitgebreid verzorgingsgebied. Vanuit de vestiging die zich dicht bij Maastricht Airport bevindt, kan het klanten nu op alle fronten een optimale Bentley-ervaring bieden: van aankoopadvies tot en met het onderhoud. Bentley maakt – mede door de komst van nieuwe modellen als de Bentayga – een sterke groei door. Dat betekent ook dat de landelijke dekking van officiële retail partners daar op moet aansluiten. Bentley Maastricht heeft nu alles in huis om alle wensen van zijn klanten optimaal te kunnen vervullen.

Lees ook:Bentley Maastricht official Servicedealer…
Lees ook:Nieuwe showroom voor Bentley Leusden
Lees ook:Bentley’s suv heet Bentayga
Lees ook:Bentley op stand…
Lees ook:Bentley gaat naar Marokko

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.