Steeds meer Skoda-dealers in handen van Pon…

Van de ooit zo onafhankelijke en ondernemende groep Skoda-dealers in ons land blijft maar weinig over nu Pon via haar dochterbedrijf Pon-Dealer de ene na de andere dealer van het Tsjechische zustermerk voor VW overneemt. In het kader van strategische keuzes binnen Pon integreert men de volledige organisatie langzaam aan en voegt ze toe aan de al bestaande netwerken van haar VW-Audi-SEAT en Porsche dealers. Dat maakt dat bedrijven niet alleen grote bijdragen leveren aan het rendement van Pon maar ook dat de omzetten gestaag zullen stijgen dan wel op het gewenste niveau zullen blijven. Onlangs nog nam Pon-dochter A-point de bekende Skoda-dealers Holdinga in Almere en Holsch Lelystad over. Volgens berichten in AM-online zou het voltallige personeel worden overgenomen door A-Point. Eerder al zagen we de overname door een Pon-dealer van de dealers in Voorschoten, Den Haag, Groningen, Dordrecht en Apeldoorn. A-Point ziet deze overname als een manier om in de grote regio Amsterdam nog meer marktaandeel te genereren en activiteiten sneller uit te rollen die het Tsjechische merk zullen helpen aan een nog wat groter marktaandeel dan het nu al bezit in deze regio. (AM)

Lees ook:Skoda in eigen land mateloos populair…
Lees ook:Pon blijft groeien
Lees ook:Korterink Meppel – nieuwe uitmonstering
Lees ook:Skoda produceert 18e miljoenste auto…
Lees ook:Renault Amsterdam wordt Arend Auto

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.