Heron neemt Skoda-dealerschap Schipper over…

In de kop van Noord-Holland was een kwart eeuw lang het Skoda-dealerschap direct verbonden met de hardwerkende ondernemers Ted en Marga Schipper. Ooit bescheiden begonnen in hun pandje aan huis in Wognum, bouwden ze het dealerschap uit in Nibbixwoud, om een paar jaar terug nog maar te verhuizen naar een aan de doorgaande weg in Zwaag gelegen opvallend fraai en modern pand. Skoda werd met liefde en aandacht verkocht en onderhouden, de klantenkring was meer dan tevreden en strekt zich ook ver buiten de eigen regio uit. Maar het doek is nu gevallen. VW-dealer Heron neemt de boel over en integreert Skoda in haar eigen lokatie. Dit beeld zien we nu overal. De VW-dealers die zowel Skoda als Seat integreren en de onafhankelijke dealers van die merken die soms jarenlang ziel en zaligheid gaven voor die merken, die er de brui aan (moeten) geven. Rationalisering als oplossing voor het volume-denken?! Wat de familie Schipper nu gaat doen is nog niet bekend. Wellicht even vakantie houden? Het is ze gegund, want ze werkten er hard genoeg voor.

Lees ook:Steeds meer Skoda-dealers in handen van Pon…
Lees ook:Top vijf notering voor AMES binnen SEAT-wereld…
Lees ook:Toyota roept weer auto’s terug…
Lees ook:BMW had goede eerste maand…
Lees ook:Pon ruimt Skoda-dealernet op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.