Pon Dealer beste Bedrijfswagenservice-punt…

Pon Dealer Groep is uitgeroepen tot beste dealer van Volkswagen Bedrijfswagens van Nederland. Tijdens een feestelijke bijeenkomst hebben Cees Lindhout en Gert Groeneveld namens het hele team van Pon Dealer Bedrijfswagens daarvoor de ‘Best Dealer Award’ in ontvangst genomen. Het is voor het eerst dat een dealer van Volkswagen Bedrijfswagens wordt onderscheiden met deze award.

De ‘Best Dealer Award’ is een onderscheiding die in het leven is geroepen door Pon’s Automobielhandel B.V., de importeur van Volkswagen Bedrijfswagens in Nederland. Deze prijs is bedoeld om bedrijfswagendealers te inspireren en stimuleren tot topprestaties. Alle dealers van Volkswagen Bedrijfswagens worden daarom het hele jaar door beoordeeld op een groot aantal punten. Dat gaat onder meer om de klantgerichtheid van de bedrijven, de flexibiliteit in het maken van afspraken, de verlengde openingstijden van de werkplaatsen, de verkoopprestaties en de uitstraling van de hele bedrijf. Ook de professionaliteit van de marketing- en PR-inspanningen behoort tot de beoordelingscriteria.

Pon Dealer Groep met vestigingen in Amersfoort, Barneveld, Hilversum, Naarden en Nijkerk is de eerste Volkswagen Bedrijfswagens-dealer die de Best Dealer Award kreeg toegekend.
Cees Lindhout, manager Volkswagen Bedrijfswagens bij Pon Dealer Groep is trots op de hoogste onderscheiding voor het bedrijf.

Naast deze overall award werden op deelgebieden nog twee eervolle onderscheidingen uitgereikt: Auto Bourguignon werd uitgeroepen tot Service Dealer van het Jaar 2016 en Ames Autobedrijf kreeg de onderscheiding Sales Dealer van het Jaar 2016, resp. vanwege de hoogste klantwaardering voor de service en de hoogste score op verkoopaantallen.

Lees ook:Top vijf notering voor AMES binnen SEAT-wereld…
Lees ook:Nissan eert haar dealers; Aben en v.d. Schelde blijkt de beste!
Lees ook:Wierda MAN-dealer van het jaar…
Lees ook:Mooie prijzen voor Porsche Centra in Nederland…
Lees ook:Porsche-centra onderscheiden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.