Nog twee dagen kerstshow bij Korterink

Het in de Zwolse regio zeer bekende autodealerbedrijf Korterink houdt elk jaar een erg aardige kerstshow die vooral bij haar bestaande relaties een goede naam en faam heeft opgebouwd. Niet alleen zetten zij hun allernieuwste modellen van de gevoerde merken (Skoda, Toyota en Ford) in het zonnetje, voor elke bezoeker is er bijzondere aandacht en bij vertrek als blijk van dank een erg smakelijke traktatie in de vorm van een flinke krentenwegge. Korterink kent drie filialen, in Zwolle en Rouveen en is bekend om haar service en aandacht voor haar klantenkring. De showrooms van het bedrijf zijn tijdens deze jaarlijkse traditie rond de Kerst altijd extra mooi aangekleed en ingericht met de nodige smaak. Dit jaar heeft men een aantal showrom- en demomodellen in de aanbieding gedaan. Voor de snelle beslissers altijd een extra reden om die kant op te gaan.

Lees ook:Korterink start Eric Selles Cars Meppel door…
Lees ook:Traditionele kerstshow bij Korterink….
Lees ook:Korterink Rouveen nu ook Suzuki-dealer
Lees ook:Decemberactie Korterink
Lees ook:Zwols Skoda-feestje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.