De Waal is Skoda-dealer van het jaar

De Waal Autogroep in Tiel is uitgeroepen tot ŠKODA Dealer van het Jaar 2014. Op alle fronten scoorde deze dealer buitengewoon goed. Ook de dealers die als tweede en derde eindigden, gooiden hoge ogen, evenals de winnaars van de Aanmoedigings- en Publieksprijs.

Het behalen van de titel ŠKODA Dealer van het Jaar 2014 is een echte teamprestatie. Het bedrijf houdt rekening met de belangen van alle partijen – dealer, importeur, fabriek en klant – en weet deze goed te behartigen. De medewerkers streven naar perfectie op alle vlakken en iedereen, van monteur tot directeur, is hiervan doordrongen.

Voor ŠKODA rijders en zij die dit willen worden, is het fijn om te weten dat de Tielse ŠKODA dealer werk maakt van advies op maat, zonder opdringerig te zijn. Zowel particuliere kopers als leaserijders voelen zich thuis in de showroom en bij de werkplaatsreceptie. Dit oog voor het klantenbelang blijkt verder uit de aandacht voor alle modellen uit het brede ŠKODA gamma en het feit dat De Waal auto’s in alle kleuren op voorraad nam en moeiteloos verkocht aan de trouwe klantenkring.

Een half uur westwaarts rijden in het stroomgebied van de Waal ligt de Gorinchemse vestiging van De Waal Autogroep. De medewerkers van die ŠKODA dealer sleepten de tweede prijs in de wacht, waarmee hun oog voor detail en het interne motto ‘elke dag weer beter’ op puike wijze werden beloond. De derde prijs is voor dealer Kreijne Midland in Hoogland, als erkenning voor het harde werken om de klantenkring in Gooi en Eemland tevreden te houden. Over hard werken gesproken: ŠKODA dealer Ab Mulder in Apeldoorn verdiende op basis van de stappen die zowel commercieel als kwalitatief gemaakt werden ten opzichte van voorgaande jaren, de Aanmoedigingsprijs.

En de Publieksprijs? Die gaat naar Göritzlehner in Hengelo (Overijssel) omdat uit onderzoek van TNS NIPO is gebleken dat zij de hoogste klanttevredenheid hebben van alle ŠKODA dealers in Nederland. Het is een bijzonder bedrijf, met een bijzondere aanpak, want het ruikt er niet alleen naar nieuwe auto’s, maar ook naar versgebakken bakkerijlekkernijen. Wie met een nieuwe auto de showroom uitrijdt, ontvangt dan ook geen bloemetje, maar een sachertaartje uit eigen keuken. Dat laatste trucje hebben ze wellicht geleerd bij hun concullega Kortiring in Rouveen en Zwolle. Daar worden al jaren lang lekkere hapjes uitgedeeld aan nieuwe en trouwe klanten. Maar dat moet je als Skoda-rijder gewoon weten natuurlijk….

Lees ook:ŠKODA eert eigen dealers…
Lees ook:ŠKODA start productie KAROQ…
Lees ook:Meer Octavia introducties!
Lees ook:Bakker Sibculoklaar voor de toekomst
Lees ook:Korterink start Eric Selles Cars Meppel door…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.