Hyundai eert goede dealers..

Hyundai heeft op de Autosalon van Parijs, de Mondial de l’Automobile, drie Nederlandse Hyundai dealerbedrijven Cluistra in Nieuwegein, Noteboom in Rotterdam/Barendrecht en Smolders Tilburg/Eindhoven benoemd tot lid van de Hyundai Frontier Dealer Club 2010. Met de Frontier Dealer Club erkent Hyundai dat deze drie Nederlandse Hyundai dealers tot de meest vooraanstaande Hyundai dealerbedrijven van Europa behoren. Alleen Hyundai dealers die bij de absolute top van Europa behoren en in een belangrijke mate aan het succes van Hyundai bijdragen krijgen een dergelijk lidmaatschap aangeboden. Het lidmaatschap van de Frontier Dealer Club is de hoogste eer die Hyundai aan haar dealers in Europa toekent. De clubleden hebben bewezen aan de hoogste standards van Hyundai te voldoen op het gebied van uitstraling, kwaliteit, klantvriendelijkheid en klanttevredenheid. Ook, en dat is zeker zo belangrijk, wat betreft verkoopaantallen behoren deze bedrijven bij de absolute top van Europa. In Nederland lopen de Hyundai-dealerbedrijven voorop waar het gaat om uitstraling, aanpak en inzet maar steken er af en toe toch een paar boven uit. Cluistra, Smolders en Noteboom zijn er drie van. Deze bedrijven hebben de afgelopen jaren continue hun waarde voor de Koreanen bewezen.

Lees ook:Duurzame Hyundai-dealer
Lees ook:Hyundai certificeert 20 kwaliteitsdealers..
Lees ook:Vijf sterren voor Hyundai-organisatie
Lees ook:Nieuwe dealer voor Mazda in Nieuwegein…Cluistra!
Lees ook:Hyundai opent voorbeeld dealer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.