Weinig vrouwelijk schoon op de aangepaste AutoRAI…

Deze charmante dame stond op een stand van een organisatie die zich bezig hield met milieuvraagstukken...

Het is crisis in autoland en dat is goed te merken aan de wijze van presenteren van de nieuwe koetsen. Was het twee jaar geleden nog zo dat er links en rechts nog wat werd gewerkt met strakke en aantrekkelijke jonge dames om al dat blik extra onder de aandacht te brengen van het journaille, deze keer moesten we met een lampion zoeken naar vrouwelijke blikvangers.

DeKia Soul werd door deze dames een stukje vrolijker gepresenteerd...

Een teken aan de wand. En wat er stond aan ingehuurd modellenwerk deed zelden haar best om er ook een vriendelijke glimlach tegen aan te gooien. Op verzoek werd er nog wel even gelachen, maar, met uitzondering van de dames bij Alfa Romeo, was er weinig tot niets te zien op dit gebied.

Hoewel het anders lijkt stonder zowel de Lambo als de blonde dame bij een bandenmerk te pronken...

Automobiel Nederland neemt zichzelf nu serieus en is met andere zaken bezig dan de leukste presentatie van alle nieuws. Men probeert te overleven en wil zeker niet te boek staan als ‘vrouwonvriendelijk’ of zo.

Bijna ouderwets gezellig was het bij Alfa Romeo...

Daarbij waren er ook een aantal merken niet aanwezig op de AutoRAI, waarvan we zeker weten dat men daar altijd wel weet hoe een nieuwe auto moet worden gepresenteerd. Hoe dan ook, ik heb er nog een aantal voor mijn lezers op de diditale plaat vastgelegd. Tussen die containers en milieurvriendelijke auto’s van deze RAI-editie viel dat nog niet zo mee, dus ik hoop dat u de oogst alsnog waardeert……….

Als men in de showrooms van de Nederlandse Alfadealers zo zou worden ontvangen zoudende verkopen wellicht weer eens gaan stijgen?

Lees ook:AutoRAI 2015 – ruim, licht, fraai, groots – aanrader!
Lees ook:Deel Kroymansmerken niet op AutoRAI
Lees ook:Nog maar twee weken wachten….
Lees ook:Volgend jaar toch weer een AutoRAI?
Lees ook:Nu echt leverbaar; boek over de Pon-dyndastie

Eén reactie op “Weinig vrouwelijk schoon op de aangepaste AutoRAI…

  1. tweedehands auto's

    Wel jammer dat er minder vrouwelijk schoon te bewonderen was
    Maar ook begrijpelijk door het zware weer waarin de fabrikanten verkeren

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.