Babes op zondag – 16

Gelukkig zijn de meeste tentoonstellingshallen goed verwarmd....anders krijg je het wel wat fristjes in deze outfit.. 

Er moeten wat nieuwe onderdelen worden aangeprezen, of een getunede sedan of hotte hatch. Altijd zien we dan de dames die een stand verwarmen met hun aanwezigheid, de glimlach op het lieve of professionele gezicht vastgeplakt en op verzoek te voorschijn getoverd……Babes op Zondag, alweer de 16e editie…… 

Zelfs de lelijkste auto wordt mooi met zo'n dame in de buurtMooie poseWat valt je het meest op? De koplampen of de auto als geheel?Een uniformpje wil ook wel helpen voor wat extra aandacht... En af en toe even in je bikini achter het stuur van de uitgestalde waar gaan zitten heeft zo zijn voordelen...

Lees ook:Babes op zondag – 4
Lees ook:Babes op zondag – 13
Lees ook:Babes op zondag – 14
Lees ook:Babes op zondag – 9
Lees ook:Babes op zondag – 3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.