Toyota Yaris WRC pakt podiumplek…

Toyota GAZOO Racing pakt wederom een podiumplaats in het World Rally Championship (WRC) 2017. De Yaris WRC van coureur Jari-Matti Latvala en navigator Miikka Anttila eindigde in de Rally van Italië op Sardinië op de 2de plaats. De Yaris WRC van coureur Esapekka Lappi en Janne Ferm finishte als 4de. Het duo wist maar liefst zes stages te winnen waaronder de Power Stage. Geen ander team kon hieraan tippen.

De 3de Yaris WRC – die van Juho Hänninen en Kaj Lindström – leidde de rally op de 1ste rallydag en eindigde na vier uitdagende dagen op het gravel van Sardinië uiteindelijk als 6de. Door het zilver van de Yaris WRC met nummer 11 is Toyota GAZOO Racing verder ingelopen op de huidige nummer 1 in het kampioenschap. Het raceteam staat momenteel op de 3de plaats overall.

Lees ook:Toyota knokt voor topplaatsen in rally-kampioenschap..
Lees ook:Toyota presenteert WRC-coureurs…
Lees ook:Toyota met Yaris WRC op het podium in Monte Carlo…
Lees ook:Sportief succes Toyota in Finland…
Lees ook:Sterke prestaties Toyota in ADAC-Deutschland Rally..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.