Nissan sponsor UEFA Champions League

Nissan Motor Company heeft een vierjarig sponsorcontract getekend met de UEFA Champions League, inclusief de UEFA Super Cup. De overeenkomst vertegenwoordigt de grootste sponsordeal in de historie van de Japanse autofabrikant. Nissan is wereldwijd als officiële partner betrokken vanaf seizoen 2014/2015 tot en met 2017/2018.

Als officiële hoofdsponsor bezit Nissan de rechten op het gebied van content, media, hospitality, de wedstrijden inclusief de laatste trainingen en de finale. Daarnaast zijn de evenementen met betrekking tot de UEFA Champions League en de UEFA Super Cup, de wedstrijd tussen de winnaars van de Champions League en de Europa League, onderdeel van de overeenkomst. Volgens een woordvoerder trekt de UEFA Champions League per seizoen meer dan vier miljard kijkers. De sponsordeal stelt Nissan in staat om nieuw publiek te bereiken en het houdt Nissan tijdens de Europese voetbalkalender prominent op de voorgrond.

“De groei in Europa is belangrijk voor Nissan en met de UEFA hebben wij de perfecte partner gevonden om ons doel te verwezenlijken. Nissan streeft ernaar om in 2016 de grootste Aziatische autofabrikant in Europa te zijn. Wij zijn razend enthousiast en we kijken erg uit naar de aftrap van de UEFA Super Cup in Cardiff op 12 augustus, waarmee het nieuwe UEFA Champions League-seizoen wordt ingeluid”, aldus Robert Lujan, Managing Director bij Nissan Nederland.

De UEFA Champions League is een nieuw voorbeeld van Nissans betrokkenheid bij de sportwereld. Het automerk is als sponsor ook verbonden aan de Olympische Spelen van 2016 in Rio de Janeiro, het Olympische Team van Groot-Brittannië en Mexico en de Africa Cup of Nations.

Lees ook:Nissan blijft sponsor Champions League
Lees ook:Spaanse voetballers gezicht voor Nissan…
Lees ook:Nissan lijft van Basten in….
Lees ook:KIA sponsor Europa League
Lees ook:Nissan’s sportieve ambassadeurs…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.