Renault zet elektrisch gamma neer…

Renault heeft voor Ecomobiel 2017, dé vakbeurs rond duurzame mobiliteit, twee Nederlandse primeurs. Renault presenteert de elektrische ZOE Z.E. 40 (400 kilometer rijbereik, NEDC) en de nieuwe Kangoo Z.E. 33 (270 kilometer rijbereik, NEDC). De ZOE Z.E. 40 heeft een nieuwe batterij met een capaciteit van 41 kWh: twee maal zoveel als voorheen, terwijl de nieuwe batterij niet groter of zwaarder is geworden. De grotere capaciteit resulteert in een NEDC-bereik van 400 kilometer, wat neerkomt op 300 praktijkkilometers in stedelijk gebied. De prijs begint bij 22.490 euro in combinatie met batterijhuur. Bij batterijkoop bedraagt de vanafprijs 30.390 euro.

De nieuwe Kangoo Z.E. 33 biedt dankzij een nieuwe 33 kWh-batterij, elektromotor en warmtepomp het grootste rijbereik in het segment van elektrisch aangedreven, lichte bedrijfswagens. Het rijbereik bedraagt nu 270 km (NEDC-cyclus) – ruim 50% meer dan voorheen – en dat komt overeen met een realistisch bereik van 200 km in de zomer. De prijs van de Kangoo Z.E. 33 begint bij 33.994,95 euro en is sinds september leverbaar in Nederland. Zowel de ZOE Z.E. 40 als Kangoo Z.E. 33 heeft geen uitstoot, waardoor zakelijke rijders mogen rekenen met 4% fiscale bijtelling. Daarnaast zijn beide modellen de komende jaren vrijgesteld van wegenbelasting.

Sinds 2010 heeft Renault in Europa meer elektrische auto’s verkocht dan elke andere autofabrikant met als resultaat dat de compacte ZOE met stip op één staat als bestverkochte elektrische auto in Europa. De Renault Kangoo Z.E. is de bestverkochte, compacte elektrische bedrijfswagen van Europa waar tot op heden meer dan 100.000 elektrische Renault-modellen rondrijden. Vanaf het begin van 2018 wordt het aanbod versterkt met de Master Z.E.

Ecomobiel 2017 is op 10, 11 en 12 oktober dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

Renault aanwezig op de Ecomobiel met Kangoo Z.E. 33 en ZOE Z.E. 40

Bericht delen:

E-mail: [email protected]

Website: http://media.renault.nl

Volg ons op:

www.renault.nl – pers.renault.nl – www.renault.com – media.renault.nl – twitter.renault.nl – facebook.renault.nl

Lees ook:Renault laat ZOE verder rijden…
Lees ook:Renault breidt elektrische bedrijfswagengamma uit..,
Lees ook:Renault presenteert praktischer en nieuwe Kangoo ZE
Lees ook:Meer reikwijdte voor Renault Kangoo Z.E.
Lees ook:Euro5 motoren voor Renault Kangoo Express

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.