Nieuwe elektrische I.D. Crozz bij VW

Volkswagen maakt grote stappen in de ontwikkeling van een nieuwe generatie innovatieve elektrische auto’s. Volgende week presenteert het merk tijdens internationale autoshow van Frankfurt (IAA, 12-24 september) een doorontwikkelde versie van de I.D. CROZZ.
Het nieuw ontworpen studiemodel is gebaseerd op een volledig elektrisch platform en wordt gekenmerkt door een helder, krachtig design. Met name het ontwerp van de voor- en achterzijde liggen meer in lijn met dat van het uiteindelijke productiemodel. Andere styling highlights zijn de brede motorkap, de voorschermen met de fraaie rondingen en het dak dat in hoogglans zwart is uitgevoerd. De moderne SUV-look komt ook in het interieur terug dankzij de compacte elektrische aandrijflijn en het in de bodem verwerkte lithium-ion batterijpakket. Deze constructie creëert in het interieur een ‘open ruimte’, een lounge-achtig ruimtelijk concept met vier variabel instelbare individuele stoelen.

Lees ook:VW start het nieuwe jaar met de R-Line voor Golf reeks…
Lees ook:Audi brengt TT Competition….
Lees ook:Dacia prijst de Sandero Blackline-serie
Lees ook:Dynamische concept bij Mercedes-Benz/AMG
Lees ook:Fraaie actiemodellen bij Renault

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.