Nissan poetst de 370Z ietsjes op….

Je vindt ze niet op de prijslijst van de officiele Nissan-dealers in ons land en dat is eigenlijk best jammer. Maar wie commercieel denkt zal wel snappen waarom. Vermoedelijk zijn de enige exemplaren die hier rond rijden grijs geimporteerd. Wie dat doet heeft wel iets onder de automobiele billen. De 370Z is een echte sportwagen naar de beste Japanse tradities. Standaard uitgerust met een 3,7 liter grote V6 die 328pk’s levert en vanaf bouwjaar 2018 is gekoppeld aan een handgeschakelde zesbak. Een automaat kan ook, met name voor klanten in de VS of wellicht China een leuke optie. De 370Z kreeg nog wat meer uiterlijke verfraaiing mee van de fabrikant, zoals donker gekleurde achterlichtglazen, zwarte deurgrepen en nieuwe sportvelgen. Verder is een nieuwe rode lak beschikbaar voor hen die toch vooral willen opvallen in hun sportieve Japanner. Technisch liet men alles bij het oude zodat kopers van deze fraaie Japanse sportbak weten wat ze krijgen. Een auto die gaat als de brandweer en degelijk in elkaar steekt. Wie er echt een wil moet rekenen op prijzen vanaf de 34 mille. En dan krijg je echt iets bijzonders. Nu alleen even hulp zoeken bij het vinden en importeren. (AMuS)

Lees ook:Columnzondag: de facelift
Lees ook:Botox voor de Cadillac CTS
Lees ook:Verrassing van Toyota; hybride-taxi…
Lees ook:Nieuwe Mustang; u kunt NU bestellen!
Lees ook:PSA wil aandeel Mitsubishi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.