Gek op Porsche? Sparen voor tripje Laguna Seca 2018!

Porsche Rennsport Reunion 2018De zesde editie van de Porsche Rennsport Reunion vindt van 27 tot en met 30 september 2018 plaats op het Laguna Seca-circuit in Californië (VS). Bij dit bijzondere evenement komt een groot aantal legendarische bolides van Porsche samen. Het vierdaagse programma staat bol van circuitactie en daarnaast kunnen bezoekers genieten van een Concours d’Elegance.
De Porsche Rennsport Reunion is de grootste bijeenkomst van legendarische Porsche coureurs en historische raceauto’s van het sportwagenmerk. Bij de vijfde editie, die in 2015 plaatsvond, konden de bijna 60.000 bezoekers genieten van 320 klassieke Porsche die in verschillende klassen tegen elkaar raceten. Ook waren er demonstraties van legendarische coureurs die voor de gelegenheid weer achter het stuur kropen van de Porsche waarmee ze grote successen vierden. Prominente aanwezigen in 2015 waren onder meer Jacky Ickx, Hurley Haywood, Vic Elford en Derek Bell.

03_HDK_409_1_Porsche_Typ_917_Kurzheck_Coup_1971Evenals de vijfde editie in 2015 vindt de komende Porsche Rennsport Reunion plaats op het uitdagende circuit van Laguna Seca bij Monterey in Californië. Het evenement duurt deze keer vier dagen. Zo is er alle ruimte voor het uitgebreide programma en het Concours d’Elegance.

Porsche 800_917302De Rennsport Reunion is in enkele jaren uitgegroeid tot een evenement van internationale allure, vooral doordat de organisatoren er telkens weer in slagen een prachtige line-up aan de start te krijgen. De parkeerplaatsen zijn gevuld met grote aantallen bijzondere Porsches en vormen daarmee een attractie op zich. De Rennsport Reunion wordt traditioneel aangekondigd met prachtige posters. De affiches van vorige edities zijn nu al echte collectors items.
In aanloop naar het evenement volgend jaar volgen meer details over de zesde Porsche Rennsport Reunion.

Lees ook:Audi Event – groot succes!
Lees ook:Ferrari viert verjaardag in Apeldoorn…
Lees ook:Porsche liefhebbers hebben weer iets om naar uit te kijken….
Lees ook:Fraaie mix van oud en nieuw – nog drie maanden!
Lees ook:Plannen voor Concours d’élégance 2016 afgerond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.