Mazda kijkt naar de toekomst…

Mazda Motor Corporation heeft onlangs een nieuwe langetermijnvisie voor technologische ontwikkeling onder de naam ‘Sustainable Zoom-Zoom 2030’ gepresenteerd, die tot het jaar 2030 gehanteerd zal worden. Deze visie zal onder meer leiden tot de introductie van een nieuwe motorgeneratie, SKYACTIV-X genaamd. Bij zijn debuut in 2019 zal de SKYACTIV-X motor de eerste in serie geproduceerde benzinemotor ter wereld zijn die is voorzien van compressie-ontsteking.

Aan de hand van de ‘Sustainable Zoom-Zoom’ visie die in 2007 werd gepresenteerd heeft het merk naar eigen verklaring alles in het werk gesteld om zowel rijplezier te bieden als een buitengewone duurzaamheid en een maximaal veiligheidsniveau. Vanwege de snelle veranderingen die er op dit moment plaatsvinden in de auto-industrie wordt nu naar de nog langere termijn gekeken. Het nieuwe plan geeft weer hoe Mazda rijplezier, waaraan auto’s hun aantrekkingskracht te danken hebben, gaat inzetten om menselijke, maatschappelijke en milieugerelateerde kwesties op te lossen.
Mazda wil haar steentje bijdragen aan het creëren van een toekomst waarin mens, milieu en maatschappij alsmede auto’s op harmonieuze wijze naast elkaar bestaan, waarbij de levens van mensen worden verrijkt door middel van rijplezier. Mazda wil tegelijkertijd nog meer een merk worden waar mensen een sterke emotionele band mee hebben. 

Lees ook:Mazda met veel nieuws in Tokio…
Lees ook:Werelpremiere voor Mazda3 SKYACTIV-Hybride
Lees ook:Mazda komt met Europese premieres
Lees ook:Twee miljoen keer Mazda6
Lees ook:Mazda showt vlotte concept in Geneve

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.