Citroën geeft de prijzen voor de nieuwe C3 AIRCROSS…

Citroën maakt de Nederlandse prijzen bekend van de Nieuwe Compacte SUV Citroën C3 Aircross. De Nieuwe Citroën C3 Aircross kent een vanafprijs van 19.690€ [incl. BPM/BTW & kosten rijklaarmaken] en zal naar verwachting in het vierde kwartaal op de Nederlandse markt verschijnen. De C3 Aircross is beschikbaar met een private lease tarief van 335€ [looptijd 48 maanden en 10.000 km/ jaar].

De Nieuwe Compacte SUV Citroën C3 Aircross kenmerkt zich door een puur en optimistisch design waarin ruimte en flexibiliteit overheersen. Daarnaast is deze SUV zoals van een Citroën verwacht mag worden zeer comfortabel met veel ruimte, veel opbergmogelijkheden en comfortabele stoelen, passend in het Citroën Advanced Comfort programma. Geavanceerde technologie ontbreekt evenmin dankzij de Citroën ConnectBox [ingebouwde SOS en Assistance functie], draadloos opladen en vele rijhulpsystemen. Het pakket rijhulpsystemen omvat onder andere head-up display, Active Safety Brake, Lane Departure Warning system, Park Assist (file- en vakparkeren) en Citroën Connect Nav.

Met maar liefst 90 personaliseringsmogelijkheden voor de carrosserie, 5 interieurambiances en 12 rijhulpsystemen kan deze SUV met recht veelzijdig en veilig genoemd worden.

De Nieuwe Compacte SUV Citroën C3 Aircross is beschikbaar met de 3 bekende uitrustingsniveaus van Citroën: Live, Feel en Shine.

Lees ook:Nissan weer in de prijzen..
Lees ook:Ford geeft prijzen C-Max 1.0 Ecoboost
Lees ook:Nissan gooit Note van berg….
Lees ook:Ford’s voordelige C-Max
Lees ook:Mazda versterkt zakelijk aanbod CX-3-gamma…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.