Monsterorder voor Mercedes trucks

Een van de grootste Braziliaanse energiebedrijven, Raizen, nam onlangs de eerste reeks van maar liefst 524 nieuwe Mercedes trucks af van het type Atego en Axor. Allemaal in een 6×4-uitmonstering die geschikt is voor gebruik buiten de normale gebaande paden van het land. De aflevering van deze nieuwe trucks loopt door tot en met september dit jaar. De nieuwe wagens zijn allemaal uitgerust met een Telematics systeem dat digitaal bijhoudt hoe de auto’s presteren maar ook of ze al dan niet toe zijn aan onderhoud of reparatie. In de omstandigheden waar deze auto’s worden ingezet is dat van levensbelang. Mercedes-Benz is momenteel op vrachtwagengebied veruit marktleider en heeft een marktaandeel van 30% in het grote Zuid-Amerikaanse land. (DB)

Lees ook:Vortex schaft maar liefst 100 nieuwe MAN’s aan
Lees ook:Euser Transport kiest voor MAN
Lees ook:Al 1000 TeleMatics-contracten bij MAN
Lees ook:125e MAN truck voor Simons Hilvarenbeek…
Lees ook:Al 175 MANĀ“s voor Vortex Logistics

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.