MG kijkt naar de toekomst met de E-Motion Concept

Het blijft natuurlijk jammer dat het ooit zo iconische merk MG alleen in Engeland en China te koop is, maar gezien de geschiedenis is dat wel verklaarbaar. In het Verenigd Koninkrijk is men gek op de huidige modellijn van het merk die bestaat uit een compact en midi-SUV, maar tijdens de autoshow van Shanghai laat het merk zien dat het ook naar de toekomst kijkt. Daar stelde men de E-Motion voor. Een volledig elektrische super-sportwagen in conceptvorm die wat mij betreft zo in productie mag gaan. Als ze er dan ook maar eens een stuur aan de goede kant in zouden zetten en het ding ook hier leverbaar zouden maken. Volgens MG is de Plug-in-sportwagen in staat om wel 500km ver te komen op een enkele acculading. De auto accellereert van nul naar 100km/u in minder dan vier seconden en hij is volledig aangesloten op het internet. Dat zou wijzen op mogelijkheden om in die toekomst ook volledig automatisch te rijden. Kijk je naar de lijnen van de nieuwe auto zie je dat men bij MG nog steeds fraaie sportieve auto’s kan bouwen die aan zullen spreken bij autoliefhebbers over de hele wereld. Of de E-Motion ook echt in productie wordt genomen is nu nog een vraag, maar het merk laat wel zien dat het met voldoende kapitaal achter de hand recht van bestaan heeft. En dat is MG meer dan gegund. (NP)

Lees ook:Extra service bij Fastned
Lees ook:Rolls Royce kijkt naar de toekomst…
Lees ook:Uma Thurman en een Gallardo Spyder: Internetreclame voor Pirelli PZero
Lees ook:Hyundai en Google – nieuwe samenwerking…
Lees ook:Subaru laat lijnen zien van nieuwe Impreza

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.