Alfa Romeo’s Stelvio; nieuwe motoren en prijzen!

Het motorenaanbod van de Alfa Romeo Stelvio is uitgebreid met een 200 pk sterke benzine en 180 sterke dieselmotor. De Stelvio 2.0 AT (benzine) is er vanaf €54.450, terwijl de Stelvio 2.2 AT (diesel) vanaf €55.950. Deze zomer volgt de 150 pk diesel die het motorenaanbod van de Stelvio completeert.
Vanaf deze week is de Alfa Romeo Stelvio te bestellen met 180 pk 2.2-turbodieselmotor in combinatie met een 8-traps automatische transmissie en achterwielaandrijving. Dit is de eerste versie van de Stelvio met achterwielaandrijving. Zijn unieke mix van puur rijplezier en lage verbruiks- en emissiecijfers dankt ook deze Stelvio-versie voor een belangrijk deel aan zijn lichte bouw: met een gewicht van slechts 1.604 kg behoort hij tot de top van zijn klasse. Deze nieuwe versie is ontworpen om puristen het sportieve rijplezier van een achterwielaangedreven auto te bieden waarbij het brandstofverbruik en de CO2-emissie binnen de perken blijven. Over de gecombineerde rijcyclus bedragen deze 4,7 l/100 km en 124 g/km.
Het motorenaanbod van de Stelvio is verder uitgebreid met een 200 pk-versie van de 2.0-turbobenzinemotor in combinatie met een 8-traps automatische transmissie en Q4-vierwielaandrijving.

De twee nieuwe motoren vormen een aanvulling op het bestaande aanbod voor de Stelvio, dat bestaat uit de 2.0-turbobenzinemotor van 280 pk en de 2.2 JTD-turbodieselmotor van 180 pk die, evenals alle motoren, worden gecombineerd met een cardanas van koolstofvezel, een 8-traps automatische transmissie en Q4-vierwielaandrijving. Met zijn bijna magische mix van rijplezier, Italiaanse stijl en veelzijdigheid schaart hij zich niet alleen tot de beste SUV’s in zijn klasse, maar presenteert hij zich ook als een volwaardig alternatief voor een premium stationwagon. Meer weten? Ga langs bij de Alfa-dealers in ons land en maak daar eens een kijkje, of nog beter een proefrit.

Lees ook:Alfa Stelvio met nieuwe dieselmotor…
Lees ook:Alfa brengt Stelvio in First Edition-jas…
Lees ook:Alfa’s Stelvio SUV, snelste op de Ring!
Lees ook:Alfa zet heel wat fraais neer in Geneve…
Lees ook:Alfa’s nieuwe Spider…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.