TomTom aan boord bij nieuwe lichting Peugeot’s

TomTom (TOM2) kondigt deze week aan navigatiecomponenten te leveren voor de nieuwste serie auto’s van PEUGEOT. TomTom levert diverse componenten voor het infotainmentsysteem i-Cockpit® in de PEUGEOT 208 en 2008, waaronder kaarten, navigatiesoftware, 3D-weergave*, flitswaarschuwingen, lokaal zoeken, weer-, brandstof- en parkeerinformatie.

De aankondiging volgt op de succesvolle lancering van het i-Cockpit® concept in de PEUGEOT 3008 en 5008 die dezelfde componenten van TomTom bevatten. Van de populaire PEUGEOT 3008 zijn wereldwijd bijna 100.000 voertuigen verkocht. De PEUGEOT i-Cockpit® heeft een multimediasysteem met 8 inch touchscreen en een instrumentpaneel met 12,3 inch beeldscherm. Dit laat de schaalbaarheid van TomTom-componenten voor beide schermen goed zien.

De PEUGEOT i-Cockpit® helpt automobilisten met het maken van slimme keuzes. Het capacitieve touchscreen profiteert van de nieuwste TomTom NavKit technologie, met de mogelijkheid om navigatie en richtingaanwijzingen direct op het head-up scherm te zien. 3D-weergaven* worden vergroot door het 12,3 inch instrumentpaneel achter het stuur. Het systeem ondersteunt spraakherkenning en is voorzien van de laatste TomTom LIVE Services.

Lees ook:Tom Tom
Lees ook:TomTom voor truckers
Lees ook:TomTom biedt inbouw-mogelijkheid
Lees ook:Peugeot geeft prijzen voor nieuwe 3008 SUV…
Lees ook:DS brengt geavanceerd informatiesysteem…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.