Mitsubishi verrast met nieuwe SUV..

De Geneefse Auto Salon die begin maart a.s. zal worden gehouden, is traditioneel de plek waar fabrikanten over elkaar heen buitelen om de laatste nieuwe modellen aan de wereld te kunnen showen. Dat zal dit jaar ook niet anders zijn. En dus komt er ook een nieuwe Mitsubishi te staan. Aangeduid als Eclipse Cross. Een naam die we nog kennen van een super-moderne sportwagen van het merk die tussen 1989 en 2012 werd geleverd. Maar deze nieuwe auto met dezelfde naam is niet van het zelfde laken een pak. Nee, dit keer gaat het om een crossover die SUV-lijnen laat zien. Hij vervangt geen bestaande modellen van dit type bij de Japanse fabrikant, maar wordt naast de ASX en Outlander aangeboden. Volgens de Japanners zal de Eclipse Cross nieuwe klanten naar het merk trekken die zoeken naar een stijlvolle, luxe, comfortabele en vooral ook capabele auto. De eerste beelden laten een fraai gelijnde auto zien. Na Geneve weten we welke specificaties er bij gaan horen en wat de prijzen worden in ons land. Nog even geduld dus. (NP)

Lees ook:Mitsubishi geeft Eclipse Cross beelden vrij…
Lees ook:Suzuki’s S-Cross
Lees ook:Toyota moet schikken om roest…
Lees ook:Suzuki stelt de prijs voor de S-Cross bij…
Lees ook:Honda komt met nieuwe Brandstofcel-auto…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.