Opel kan vraag naar nieuwe Mokka X nauwelijks aan…

De nieuwe, compacte SUV Opel Mokka X is in zes maanden tijd al 100.000 keer besteld. Hiermee staat het model in de top 3 van belangrijkste Opel-modellen in Europa.

De Mokka X was eind mei in de eerste Europese landen te bestellen en stond in het najaar bij de dealers. De auto blijkt een grote hit. In Duitsland bereikte de nieuwe Mokka X, net als zijn voorganger, al snel de toppositie binnen het competitieve segment. En ook opvallend: meer dan de helft van de bestelde Opels Mokka X heeft het meest complete uitrustingsniveau (Innovation). Met de Mokka X bereikt Opel nieuwe doelgroepen die het individuele karakter, aantrekkelijk design, de kracht, technologie en connectiviteit waarderen. Terwijl de stoere buitenkant laat zien dat de auto klaar is voor een off-road avontuur, is het interieur elegant en comfortabel. Technologische hoogstandjes zijn de led-koplampen, de ultramoderne Opel Eye-camera aan de voorzijde, het uitstekende IntelliLink-infotainmentsysteem en de persoonlijke connectiviteit en service-assistent Opel OnStar.

De Crossland X en de Grandland X maken deel uit van het grote modellenoffensief van Opel. Het merk lanceert van 2016 tot en met 2020 in totaal 29 nieuwe modellen. In 2017 zijn dat er zeven, meer dan ooit. De nieuwe CUV (Crossover Utility Vehicle) concurreert in een groeiend segment. Het marktaandeel SUV’s en CUV’s in Europa is tussen 2007 en 2017 maar liefst verdrievoudigd.

Lees ook:Opel Mokka X – nu Made in Spain!
Lees ook:Opel Mokka – moderne online beleving…
Lees ook:Opel connects diverse modellen…
Lees ook:Opel brengt crossovers met een X-je
Lees ook:Half miljoen Opel Mokka’s verkocht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.