LandRover komt met nieuwe Discovery

Eerste beelden van Land Rovers nieuwe fullsize zevenpersoons SUV sijpelen langzaamaan door in de media. De auto moet volgens de fabrikant een ongeëvenaarde mix van veelzijdigheid, capaciteiten en technologie bieden voor de nieuwe gebruikers. Het is naar eigen zeggen bij LandRover een volgende stap in Land Rover’s reis: Above & Beyond. De wereldpremière voor de nieuwe Discovery is op 28 september, voorafgaand aan de Autosalon van Parijs. De nieuwe Land Rover Discovery combineert Britse aantrekkingskracht met een onbedwingbare drang naar avontuur. Of zoals Land Rover’s chef-ontwerper het stelt; ‘All new Discovery redefines the large SUV. Land Rover’s design and engineering teams have revolutionised the Discovery DNA to create a highly desirable, extremely versatile and hugely capable premium SUV.’

Lees ook:Bekende presentator kiest voor LandRover
Lees ook:LandRover laat kinderen Discovery camoufleren…
Lees ook:Range Rover komt met nieuwe SUV…de Velar!
Lees ook:Op avontuur in een LandRover Discovery?
Lees ook:Nieuwe motoren bij Land Rover

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.