Ford haalt bijna 1 miljoen auto’s terug…

Ford haalt in de V.S. en Mexico bijna 1 miljoen auto’s terug. Reden; onder bepaalde omstandigheden kunnen de deuren tijdens het rijden open schieten. Het probleem zou zitten in de vergrendeling van die deuren. Ford stelt zelf dat er tot nu toe relatief weinig echte incidenten zijn geweest, maar men neemt toch geen enkel risico. Het zou gaan om Amerikaanse Ford-Modellen als de C-MAX, Focus, Mustang, Lincoln MKC en Transit Connect. Eerder werden al Fiesta’s, Fusions en Lincoln MKZ’s teruggehaald om dezelfde reden. De totale operatie kost Ford een slordige 300 miljoen dollar. Of ook Europese Ford’s zullen worden gecontroleerd op dit euvel is nu nog niet bekend gemaakt. (Reuters)

Lees ook:Elektrische Ford’s op de AutoRAI
Lees ook:Elektrische Transit Connect Electric in productie
Lees ook:Ford claimt laagste verbruik voor Transitreeks…
Lees ook:Ford’s elektrische Transit
Lees ook:Ford tevreden over bestelwagenverkopen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.