Smartphonehouder voor BMW motorrijders…

BMW Motorrad introduceert een universele smartphonehouder, leverbaar via de officiele BMW Motorrad dealers. Via de houder zijn alle mogelijkheden die smartphones bieden, zoals navigeren, telefoneren, muziek luisteren en nog veel meer, veilig en comfortabel te benutten.

De nieuwe houders zijn geschikt voor smartphones tot een grootte van 5 inch en bezitten een robuuste kunststof hardcase. Ze zijn uitgevoerd met een antislip en schokdempende bodem waarin een gel pad demping van schokken verzorgt. De nieuwe smartphonehouder is snel en veilig op het stuur te bevestigen en ligt dan perfect in het blikveld en binnen handbereik. Het nieuwe toebehoren voor de motorrijder met smaak is instelbaar in staande of liggende stand en garandeert een goede afleesbaarheid door ontspiegeld venster. De stroomvoorziening verloopt via 12-volt boordcontact (optioneel) terwijl opladen via Micro-USB of draadloos via inductie mogelijk is(Qi-standaard). Tot slot is er nog Led-indicatie voor laadtoestand.

Voor de montage van de smartphonehouder is de houder van de BMW Motorrad Navigator V nodig (niet inbegrepen). Nederlandse prijzen en verkrijgbaarheid volgen binnenkort.

Lees ook:BMW – motoronderdelen via Partslink24…
Lees ook:Intelligent noodoproepsysteem bij BMW Motorrad…
Lees ook:Handig licht voor onderweg en buiten…
Lees ook:Audi valt in de prijzen…
Lees ook:Nieuw MT lid bij BMW Nederland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.