Nieuwe Bugatti Chiron komt volgend jaar!

Er wordt steeds meer bekend rond de nieuwe Bugatti Chiron, de opvolger voor de Veyron die nu echt uit de showroom gaat verdwijnen. De nieuwe Chiron gaat zijn debuut beleven tijdens de AutoSalon van Geneve aan het begin van volgend jaar. Dan wordt ook duidelijk dat de auto peperduur wordt, razendsnel en bedoeld voor de echte elite in deze wereld. Want met een prijs die niet veel minder zal zijn dan 2,5 miljoen Euro is hij niet weggelegd voor de gemiddelde autokoper. Wie het zich wel kan veroorloven zal de auto snel waarderen als de snelste productiewagen ter wereld (top 460km-u!) die een techniek mee neemt die behoort bij de beste ter wereld. Zo zal de Chiron worden aangedreven door een 1500pk sterkte W16 die alle vier de wielen aandrijft en is uitgerust met elk denkbaar elektronisch hulpmiddel om de boel nog een beetje in toom te houden. Die W16 krijgt ook nog eens assistentie van een sterke elektromotor waardoor je een super/hybride krijgt die een koppel biedt van 1498Nm. Ongekend in dit soort wagens. En o ja, van nul naar honderd wordt je afgeschoten in net 2 seconden. Probeer dat maart eens na te doen in je Euro/Box/hatchbackje. Naast de Chiron gaat Bugatti geen andere modellen aanbieden. De een paar jaar geleden geshowde en spectaculaire vierdeurs Galibier komt niet in productie omdat dit ┬┤de kopersgroepen maar zou verwarren┬┤. Zou de situatie van moeder VW wellicht een rol spelen bij dit besluit= Zou zo maar kunnen! Maar die Chiron is wel een ato om naar uit te kijken. Zoveel is zeker. (AMuS)

Lees ook:We noemen hem; Chiron!
Lees ook:Wie is de snelste???
Lees ook:De Batmobiel bestaat; Made by Bugatti?
Lees ook:Bugatti naar Koopmanshuis
Lees ook:Te snel om te testen; Bugatti’s Veyron opvolger…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.