Aston Martin DB10 bij Spectre-premiere

De eerste Aston Martin die sinds decennia weer speciaal werd ontwikkeld voor een James Bond film, de DB10, stond afgelopen woensdagavond prominent in beeld tijdens de premiere van de nieuwe Bondfilm ‘Spectre’. Die was in Londen op een geweldige plek, de Royal Albert Hall. De DB10 overbrugde een geschiedenis met deze filmproducties die nu al een halve eeuw duurt. De eerste Aston Martin die ooit acteerde in een Bondfilm was de DB5 die deelnam aan de film ‘Goldfinger’ en sindsdien een iconische naam en faam opbouwde. De nieuwste Aston, deze DB10 uit de meest recente Bondfilm, stond in een paviljoen voor de deur van de befaamde Royal Albert Hall. Overigens deden de oer-Britse Aston Martin’s mee in de helft van alle James Bondfilms.

Lees ook:Aston Martin voor James Bond…
Lees ook:Nieuwe Ford Ka debuteert in James Bondfilm
Lees ook:Jaguar en LandRover krijgen rol in James Bond film
Lees ook:Aston Martin James Bond verkocht
Lees ook:Aston Martin gaat stevig investeren….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.