Infiniti bereidt IAA – premiere voor…

Infiniti, in ons land best een exclusief merk, bereidt de komst voor van haar nieuwe compacte Q30 model. De bijzonder gestileerde auto zal tijdens de komende IAA in Frankfurt worden geintroduceerd. De fabrikant met banden naar Japan en China wil dat deze Active Compact op korte termijn de soms wat magere verkoopcijfers voor het merk in Europa gaan veranderen. Een conceptcar met de basislijnen en ontwerpfilosofie van dit nieuwe model was al eens te zien in Frankfurt, twee jaar geleden. In de afgelopen twee jaar is de auto uitgebreid getest en verfijnd voor serieproductie die zal worden opgestart in de Britse Nissanfabrieken. Als de Q30 eenmaal in productie gaat is dat meteen de derde assemblagelijn van het merk in de wereld. Infiniti heeft een goede naam en faam, het is een exclusieve dochter van Nissan, zoals Lexus dat is voor Toyota. Interessant om te zien hoe deze bijzondere auto zijn weg gaat vinden naar een nieuwe klantengroep.

Lees ook:Infiniti naar Nederland
Lees ook:Infiniti draait goed….
Lees ook:Infitini daagt de concurrentie uit…
Lees ook:TVR bouwt nieuwe fabriek
Lees ook:Infiniti Q30 komt naar Frankfurt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.