Hete Fiesta bij Ford

Ford heeft al vele jaren een uitstekende reputatie op het gebied van potente hot hatches in het B-segment. Al decennia lang geldt de Fiesta in deze klasse volgens Ford als de ‘benchmark’ op het gebied van wegligging en prestaties. De vorig jaar gelanceerde Fiesta ST onderstreept die positie nog eens en werd door de media en liefhebbers niet voor niets uitgeroepen tot de allerbeste hot hatch van dit moment. Om die reputatie kracht bij te zetten, en de Fiesta als hot hatch ook voor een breder publiek bereikbaar te maken, introduceert Ford nu de Fiesta Hot Hatch Edition.
Geïnspireerd op de beste hot hatch van dit moment, de Fiesta ST, komt de ST met een 74kW (100pk) sterke 1.0 EcoBoost-motor onder de motorkap richting showrooms van de Ford-dealers. De auto valt meteen op door zijn sportieve looks en zeer rijke uitrusting. Daarbij is de prijs messcherp en krijg je bij aankoop van zo’n hete hatch ook nog eens 1000 euro extra inruilpremie. Kijk, daar zet je dan je burgermanssedan of hatchback wel voor aan de kant. Er is al een Fiesta ST vanaf €17.400,-. Vraag de Ford-dealer maar even hoe het allemaal mogelijk is.

Lees ook:Ford’s Fiesta Black en Red Edition – leuke aanbiedingen!
Lees ook:Ford komt met aantrekkelijke en snelle Fiesta; Red en Black Edition!
Lees ook:Ford Fiesta heeft nu ook een prijs…
Lees ook:Power-Fiesta bij Ford
Lees ook:Ford zet Fiesta ST-H in bij Hertz…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.