IJskoude aanbieding van Nissan…de Fridge!

Nissan maakt de NV200 bestelauto met koelinstallatie nu extra aantrekkelijk. Deze zogenoemde NV200 Fridge is tijdelijk leverbaar voor prijzen vanaf 19.995 euro (excl. BTW). Het voordeel bedraagt 2.650 euro.
De NV200 Fridge is voorzien van een af fabriek gemonteerde koelinstallatie plus een volledig geïsoleerde laadruimte. De installatie, weggewerkt in de auto, kan de laadruimte koelen tot nul graden Celsius. Het laadvolume van deze speciale bedrijfsauto bedraagt 2,2 kubieke meter.

De Nissan NV200 is een gelauwerde besteller die bij zijn debuut meteen bekroond werd tot Bestelauto van het Jaar 2010 vanwege de ideale verhouding tussen laadruimte en buitenmaten. De besteller blinkt verder uit in betrouwbaarheid en zeer lage kosten. Dankzij de kleine draaicirkel en het soepele rijkarakter is de NV200 de perfecte partner voor stadsdistributie.

Nissan levert de NV200 Fridge met een zuinige 1.5 dCi-motor (afhankelijk van uitvoering 65 of 81 kW). De zuinige motor en het gunstige onderhoudsinterval (20.000 km) dragen bij aan de lage gebruikskosten. Voor de extra zekerheid: de garantietermijn voor zowel de auto als de koeltechniek bedraagt drie jaar.

De Nissan NV200 Fridge kost tijdelijk 19.995 euro (excl. BTW), wat neerkomt op een voordeel van 2.650 euro. De speciale winterkorting geldt van 1 februari tot en met 31 maart 2014.

Lees ook:Nissan evolueert elektrisch gamma in de breedte
Lees ook:Nissan biedt ondernemers flinke voordeeltjes…
Lees ook:Nissan met meer stroom…
Lees ook:Nissan NV200′s voor Tilburgse middenstand…
Lees ook:Renault geeft Master stijl om verkoop te stimuleren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.