Mercedes komt met milieuvriendelijk gamma naar beurs…

Mercedes-Benz neemt op dinsdag 8 en woensdag 9 oktober a.s. met een zeer gevarieerd aanbod aan modellen met alternatieve aandrijving deel aan ecomobiel, het platform voor duurzame mobiliteit en mobiliteitsmanagement. Mercedes-Benz heeft momenteel het breedste programma personen-, bestel-, vrachtwagens en bussen die voorzien kunnen worden van LPG, CNG, LNG, biogas, elektrische aandrijving of waterstofaandrijving. Op ecomobiel zullen de smart fortwo electric drive, de Mercedes-Benz B-Klasse F-CELL, B 200 NGD en B-Klasse Electric Drive acte de présence geven. Daarnaast biedt het merk met de ster ook een primeur: voor het eerst zal het rijdende prototype F 125! in Nederland te zien zijn. Op de op logistiek gerichte combinatiebeurs ecologistiek presenteert Mercedes-Benz onder andere de Fuso Canter Eco Hybrid en de nieuwe Sprinter Euro VI.

De vakbeurs wordt dit jaar voor het eerst gecombineerd met ecologistiek, het platform voor duurzame innovatie in transport en logistiek. In de transport- en logistiekbranche zijn in toenemende mate initiatieven en investeringen zichtbaar in duurzame oplossingen en schone alternatieven. Dat deze oplossingen ook financieel aantrekkelijk kunnen zijn, laat Mercedes-Benz onder andere zien met de FUSO Canter Hybrid en de Mercedes-Benz Sprinter Euro VI.

Lees ook:Fuso hybride voor verhuurder Clean Mat
Lees ook:Elektrische B…
Lees ook:FUSO voor de brandweer..
Lees ook:FUSO levert elektrische trucks in Stuttgart..
Lees ook:Elektrische trucks bij Daimler/Mitsubishi…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.