Mercedes komt met milieuvriendelijk gamma naar beurs…

MB_F125!_studiemodel_004Mercedes-Benz neemt op dinsdag 8 en woensdag 9 oktober a.s. met een zeer gevarieerd aanbod aan modellen met alternatieve aandrijving deel aan ecomobiel, het platform voor duurzame mobiliteit en mobiliteitsmanagement. Mercedes-Benz heeft momenteel het breedste programma personen-, bestel-, vrachtwagens en bussen die voorzien kunnen worden van LPG, CNG, LNG, biogas, elektrische aandrijving of waterstofaandrijving. Op ecomobiel zullen de smart fortwo electric drive, de Mercedes-Benz B-Klasse F-CELL, B 200 NGD en B-Klasse Electric Drive acte de présence geven. Daarnaast biedt het merk met de ster ook een primeur: voor het eerst zal het rijdende prototype F 125! in Nederland te zien zijn. Op de op logistiek gerichte combinatiebeurs ecologistiek presenteert Mercedes-Benz onder andere de Fuso Canter Eco Hybrid en de nieuwe Sprinter Euro VI.

13C820_08De vakbeurs wordt dit jaar voor het eerst gecombineerd met ecologistiek, het platform voor duurzame innovatie in transport en logistiek. In de transport- en logistiekbranche zijn in toenemende mate initiatieven en investeringen zichtbaar in duurzame oplossingen en schone alternatieven. Dat deze oplossingen ook financieel aantrekkelijk kunnen zijn, laat Mercedes-Benz onder andere zien met de FUSO Canter Hybrid en de Mercedes-Benz Sprinter Euro VI.

Lees ook:Fuso hybride voor verhuurder Clean Mat
Lees ook:Elektrische B…
Lees ook:FUSO voor de brandweer..
Lees ook:FUSO levert elektrische trucks in Stuttgart..
Lees ook:Elektrische trucks bij Daimler/Mitsubishi…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.