Hornbach duikt in autosport…

Bouwmarkt Hornbach is in de beslissende fase van het seizoen in de Supercar Challenge sponsor geworden van racetalent Bas Schouten. Tijdens de laatste vier races scheurt deze nog erg jonge coureur (18) in een Hornbach-racewagen over het circuit. De opvallende bolide is afgelopen weekend onthuld tijdens de Gamma Racing Day op TT Circuit Assen, waar de talentvolle coureur zowel op de zaterdag- als de zondagrace op het podium stond. De BMW 132 GTR van Bas Schouten (team JR Motorsport) is in z’n geheel voorzien van een Hornbach-carwrap, in fel oranje en magenta.

Om de entree van Hornbach in de autosport extra glans te geven, sprongen er het afgelopen weekend – naast auto en coureur zelf – meer uitingen in Hornbach-stijl in het oog; twee promodames op zondag, grote vlaggen in de pitbox en via de verschillende Social Media kanalen.

Bas Schouten (http://www.basschoutenracing.nl/) is dus pas 18 jaar oud, maar zijn naam is al bekend in de autoracerij. Schouten maakte de laatste jaren namelijk furore in de Formule Ford en behaalde daar al heel wat mooie resultaten. Hij maakte daarnaast al een enkele keer een uitstapje naar onder andere de Supercar Challenge powered by Dunlop. De jonge coureur kwam in 2011 met Bas Koeten Racing enkele gastraces in een Nissan 350Z in actie en nam vorig seizoen aan enkele gastraces deel met de BMW 1-serie GTR van JR Motorsport en de Speedtec Zilhouette van Speedtec Motorsport. Bron: www.superchallenge.nl)

Over HORNBACH

HORNBACH is een onafhankelijke, internationale keten van projectbouwmarkten met tuincentra. Het familiebedrijf heeft een historie van ruim 130 jaar en meer dan 14.000 medewerkers. In Nederland bestaat HORNBACH nu zestien jaar en telt het inmiddels negen vestigingen. HORNBACH won in 2012 voor de zevende keer de ING Retail Jaarprijs, in de categorie `Beste Bouwmarkt van Nederland’. De basis voor de succesvolle HORNBACH-formule zijn de vijf kernwaarden: laagsteprijsgarantie, deskundig advies, competente service, een enorm assortiment (120.000 artikelen) en grote voorraden (50.000 artikelen).

Lees ook:Hornbach gaat voor goud
Lees ook:Genieten bij Hornbach
Lees ook:Verstappen verliest bij Hornbach
Lees ook:Max Verstappen weer bij Hornbach…
Lees ook:Spanning in Mazda MX5 Cup

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.