Lamborghini Veneno Roadster op komst?

Volgens de Britse en Duitse media zou sportwagenfabrikant Laborghini bezig zijn om een extra exclusieve versie te ontwikkelen van de op zich al geen al te grootschalig geproduceerde Veneno supersportscar. De in Geneve getoonde Veneno werd op de wielen gezet om het halve eeuwfeest van de Italianen extra luister bij te zetten. De ontvangst bij de klantenkring van het merk was zodanig goed dat men nu meent dat er ook ruimte is voor een open versie. Een klein marktonderzoek door vertegenwoordigers van het merk bij de eigen klanten maakte duidelijk dat men er serieus naar kijkt. Daarbij deed Lamborghini dit al eens eerder bij de ook al zo bijzondere Aventador. Zou een open Veneno er echt komen mogen we rekenen op een catalogusprijs van ver boven de drie miljoen Euro. Daarvoor moet het spaarvarken dus echt worden geslacht vrees ik. Maar dan krijg je ook een auto waar de wind door de haren giert bij 355 km/u en de 6,5 liter V12 achter je brult om zijn 750 paarden binnen 3 seconden zoveel sporen te geven dat je dan de 100km/u passeert….Aparte klasse!

Lees ook:Lamborghini lanceert Vereno Roadster
Lees ook:Meer dan een auto…..Lamborghini Veneno Roadster
Lees ook:Lamborghini; op weg naar nieuwe verkooprecords…
Lees ook:Roadster voor miljonairs; Lamborghini Aventador J
Lees ook:Lamborghini heeft last van crisis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.