Opel roept Combo’s terug

Volgens berichten in de Duitse autobladen moet Opel in Duitsland 300 Combo’s terughalen van het laatste type omdat daar vermoedelijk de remleidingen van en naar de bekrachtiger verkeerd gemonteerd zijn. Volgens de berichtgeving zou dat een kans kunnen geven op uitval van die bekrachtiger en een zeer hoge remdruk voor de bestuurder. Controle van het systeem doen de Opel-dealers uiteraard gratis, en neemt een half uurtje tijd in beslag. Moet de bekrachtiger zelf worden verwisseld komt daar wat extra tijd bij. De wagens stammen allemaal uit het bouwjaar 2012. Of er ook van dit soort Combo’s in ons land zijn geleverd vermeldde het berocht niet. Ik ga er vanuit dat de importeur die eigenaren dan vast ook even naar een dealer terug zal laten komen. (AutoBild)

Lees ook:Skoda roept Roomsters terug
Lees ook:Oververhitte smarts terug naar de dealers…
Lees ook:Nieuwe Opel Combo biedt meer varieteit
Lees ook:Honda roept CR-V met dieselmotor terug…
Lees ook:Volvo roept ook terug…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.