Ford geeft prijzen nieuwe Transit….

De geheel nieuwe Ford Transit Custom, die zijn werelddebuut beleefde tijdens de bedrijfsautoshow in Birmingham, is de aanvoerder van een totaal nieuwe generatie bedrijfsauto´s van Ford. De Transit is voor Ford een erg succesvol model dat onder deze naam al decennia lang de markt voor 1-tons bestellers aardig weet te bereiken. Kijk om je heen en zie hoeveel van die wagens er in de rondte rijden, ook in ons land. Het is dus logisch dat de fabrikant van de nieuwe Transit, die overigens in vrijwel niets meer lijkt op zijn toch wat saaiere voorganger, heel veel verwacht.

Ford ziet de Transit Custom als aanvoerder van een geheel nieuwe generatie bedrijfsauto’s. De Transit Custom biedt binnen het 1-tons segment een aantrekkelijk combinatie van dynamisch ontwerp en toonaangevende functionaliteit. De nieuwe wagen is ontworpen om de bestaande klantenbasis voor de Transit aanzienlijk uit te breiden, met een stijlvol en modern exterieur, maar ook met een interieur dat veel lijkt op dat van een personenauto en uitzonderlijke rijdynamiek biedt aan de gebruikers van de nieuwe auto. Daartoe is de nieuwe auto uitgerust met hoogstaande functionaliteit en een bij dit soort wagens passend laadvermogen, grote duurzaamheid, lage exploitatiekosten en het volgens Ford zelf laagste brandstofverbruik in deze klasse. De nieuwe Transit is straks leverbaar als bestelauto met enkele of dubbele cabine en ook als Kombi. Dat er op termijn ook een personenbusje zal komen lijkt logisch.
De nieuwe Transit wordt leverbaar in Nederland vanaf november a.s. voor een prijs vanaf €19.900,- exclusief BPM/BTW. Een interessante nieuwkomer in een fel bevochten marktsegment.
Vanafprijs van €399,- per maand voor Full Operational Lease via Ford Business Partner.

Lees ook:Nieuwe Transit, Ford’s troef in bestellerland
Lees ook:Ford tevreden over bestelwagenverkopen…
Lees ook:Ford komt met actiemodel Transit Sport
Lees ook:Ford pakt prijs voor Transit..
Lees ook:Ford vernieuwt bestsellende besteller….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.