Bijzondere Actros voor Japal Trans

Afgelopen maand heeft Japal Trans B.V. uit Naaldwijk een nieuwe Actros 1951 LS met GigaSpace-cabine in gebruik genomen. De Mercedes vrachtwagen wordt door de transporteur als LZV ingezet voor het vervoer van bloemen en planten. De combinatie valt op door de bijzondere reclame van Mercedes-Benz op de trailer en wipkar.
Voor het transport van bloemen en planten van kwekers naar de handelscentra in Naaldwijk en Aalsmeer werd recentelijk een nieuwe Actros 1951 LS door Mercedes-Benz Dealer Bedrijven afgeleverd. Dit is de eerste Mercedes truck in het vijftien eenheden tellende wagenpark. Japal Trans zal deze luchtgeveerde Actros trekker inzetten als LZV. Hiervoor worden een trailer en een wipkar aan de opvallende truck gekoppeld. De vrachtwagen wordt intensief gebruikt met een dag- en een nachtchauffeur. Japal Trans heeft hoge verwachtingen van de betrouwbaarheid van de Actros. De ruime GigaSpace-cabine met een stahoogte van 2,13 meter biedt mede dankzij de airconditioning, koelkast en Mercedes PowerShift automaat veel comfort voor beide chauffeurs. Ook is de bediening van de temperatuurregeling van de geconditioneerde trailer en wipkar in de cabine ingebouwd.

Niet alleen de diepzwarte lak, verstralers en luchthoorns vallen op bij het zien van de nieuwe Actros, met name de reclame op de zijkant van de trailer en wipkar springen in het oog. Eigenaar van Japal Trans B.V., Henk van der Sar, is liefhebber van Mercedes-Benz personenwagens en liet Mercedes-Benz Dealer Bedrijven uit Naaldwijk weten dat er wat hem betreft ruimte was voor een reclame-uiting op zijn nieuwe Actros LZV. Niet veel later sierden grote uitingen van de Mercedes-Benz A- en C-Klasse de LZV combinatie. Daarmee vormt de nieuwe Actros LZV een imposant Mercedes-Benz visitekaartje.

Lees ook:Heemskerk Flowers kiest voor Mercedes Actros..
Lees ook:300e Mercedes Benz truck voor Bos Logistics
Lees ook:MAN voor bloemenhandel…
Lees ook:Mercedessen bij Mandemakers Keukens
Lees ook:Mercedes start productie nieuwe Actros

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.