‘We are Saab’ nu al groots!

De belangstelling voor de wereldwijde Saab-evenementen om steun te betuigen aan Saab en zijn voormalige werknemers, is ongekend groot. Inmiddels doen 38 landen met 80 bijeenkomsten mee aan het in Nederland geboren idee. De Nederlandse editie vindt op zondag 15 januari plaats en zal naar alle waarschijnlijkheid de op één na grootste Saab-happening ter wereld worden met ruim 900 aangemelde Saabs. En het einde is nog niet in zicht; de organisatie verwacht dat het aantal aanmeldingen richting 1.300 auto’s zal gaan.
De evenementlocatie, Hangaar 2 op Vliegveld Valkenburg bij Leiden, biedt gelukkig meer dan voldoende ruimte voor alle Saab-liefhebbers. Er zijn ruim 5.000 parkeerplaatsen beschikbaar gesteld door de beheerder van de vliegbasis. Een vooruitziende blik, want er is massaal gereageerd op de oproep om, zoals twee jaar geleden ook gebeurde, bij elkaar te komen. Niet voor niets, in een van de hangars van het vliegveld zullen alle modellen die Saab in zijn rijke geschiedenis heeft geproduceerd, worden tentoongesteld. Tevens zijn er diverse films over de modellen te zien.
Belangstellenden kunnen zich via Outside-Saab.com aanmelden voor de Nederlandse bijeenkomst die op 15 januari om 13.00 uur op Vliegveld Valkenburg begint. Via de website www.outside-saab.com en twitter www.twitter.com/OutsideSaab zijn de laatste ontwikkelingen te volgen.

Lees ook:Saab krijgt steun van eigen rijders
Lees ook:Nazorg Saab geregeld
Lees ook:Saab blijft bestaan
Lees ook:Toch weer onderdelen van Saab….
Lees ook:Gespot: Nieuwe Saab 9-3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.