Louwman blijft op koers met Toyota-verkopen

oewel het nog altijd niet helemaal koek en ei is bij Toyota, is men er wel van overtuigd dat men op korte termijn al weer volgens plan zal produceren en verkopen. Ook in ons land naar ik begreep uit een verhaal dat door AutoVisie werd gepubliceerd. Nu is het volgens de fabrikant wel zo dat de Europese fabrieken van het Japanse merk weer volop draaien en geen echte vertragingen bij de levering van onderdelen meer kennen, dus het zou goed moeten komen met die Nederlandse verkopen, omdat een niet onbelangrijk deel van die verkocht wagens uit Europa vandaan komen. Volgens plan moeten er dit jaar 35.000 Toyota’s worden afgezet, volgens opgave van de importeur waren dit er in het eerste halfjaar al ruim 20.000. Een nieuwe Yaris en wat extra aandacht voor de andere modellen zal zeker zorgen voor extra kopers en wie weet komt het dan met al die plannen nog goed ook. Eens zien of theorie en praktijk elkaar bij Toyota wel weten te raken…..

Lees ook:Toyota brengt Yaris op maat…
Lees ook:Terugroepactie Toyota Yaris
Lees ook:Louwman wint kort geding
Lees ook:Toyota actiemodellen Now!
Lees ook:Volvo draait mooie cijfers…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.