Safetycar Formule 1 op de AutoRAI

Tijdens de komende AutoRAI zorgen Mercedes-Benz en verzekeraar Allianz dat de tweejaarlijkse autobeurs een blikvanger rijker is met de komst van de Formule 1 Safety Car. Deze spectaculaire Mercedes-Benz SLS AMG zal tot en met 15 april te bewonderen zijn op de stand van Mercedes-Benz.
De Mercedes-Benz SLS AMG is voor het tweede seizoen achtereen de Official F1 Safety Car. De Safety Car heeft normaal gesproken als taak om in de Formule 1 voor maximale veiligheid te zorgen. Allianz sponsort de Safety Car én de Medical Car ter onderstreping van haar betrokkenheid bij verkeersveiligheid. Daarnaast is Allianz in februari van dit jaar een nieuw partnership aangegaan met het MERCEDES GP PETRONAS Formula One™ Team, met Michael Schumacher en Nico Rosberg als coureurs. Verkeersveiligheid en de veiligheid van auto’s zijn ook al tachtig jaar lang de kernactiviteiten van het Allianz Centre for Technology, een internationaal consultancy- en researchinstituut in München. Als Official Global Partner of Formula One™ verbindt Allianz al 10 jaar de veiligheidsaspecten van de autosport aan haar kernactiviteiten: het wereldwijd verzekeren van ruim 50 miljoen motorvoertuigen. In Nederland is Allianz de tweede autoverzekeraar met een sterke positie in het verzekeren van wagenparken.

Lees ook:Schumacher naar Mercedes
Lees ook:Schumacher terug bij Ferrari
Lees ook:Snelste safetycar ooit in Formule 1…
Lees ook:Weer AMG-Mercedessen in de Formule 1
Lees ook:Michael Schumacher toch niet terug in F.1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.