Lichtpuntje bij verkoop bestelwagens…

Nadat we eerder al een paar maanden lang mochten berichten dat het een stuk beter gaat nu met de personenautoverkopen, blijkt dat ook de bestelauto’s weer wat meer gevraagd zijn. Er is sprake van een licht herstel, over de maand oktober gingen er 7% meer van deze vervoermiddelen bij dealers op contract. Nog steeds is het geen reden voor een Hosanna, maar er is een kentering in de negatieve lijn van de afgelopen jaren. Nog steeds is de achterstand t.o.v. vorig jaar ook iets van zeven procent, maar wie weet komt er wel een eindspurt in de statistieken. Volkswagen blijft op grote afstand marktleider in het bestelwagensegment, gevolgd door Mercedes-Benz en Renault. Ford en Opel deden het in de afgelopen maand ook prima!

Lees ook:Mercedes-Benz tevreden over resultaten 2012
Lees ook:Bestelautoverkopen nog steeds dramatisch slecht!
Lees ook:Verkoop daalt met 26 procent!
Lees ook:Indrukwekkende verkopen bij Mercedes-Benz
Lees ook:Mercedes scoort op Zandvoort…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.