Opel maal drie

Maximale zekerheid en geen onverwachte kosten, dat zijn de unieke voordelen die Opel zegt te bieden via haar 4×3 deal. Klanten die nu kiezen voor een nieuwe Opel, profiteren volgens de Duitse GM-dochter van drie jaar garantie, drie jaar gratis onderhoud, drie jaar gratis pechhulp en de mogelijkheid om drie jaar te financieren tegen een vaste lage rente van slechts 3 procent. De aanschaf van een nieuwe Opel is dankzij de nieuwe verkoopcampagne van het Duitse merk extra aantrekkelijk. Dankzij de 4×3 deal weet de klant precies waar hij of zij de komende drie jaar aan toe is. Het voordeel zou bovendien lunnen oplopen tot duizenden euro’s. Wie gebruik maakt van deze Opel-aanbieding, weet dat het periodieke onderhoud, vanzelfsprekend uitgevoerd door een Opel-dealer, drie jaar lang helemaal gratis is. Wordt de klant in deze periode onverhoopt geconfronteerd met pech, bijvoorbeeld een lekke band, dan kan hij ook nog eens rekenen op gratis pechhulp. Elke nieuwe Opel wordt dankzij deze campagne met een extra jaar garantie geleverd, bovenop de standaard twee jaar volledige fabrieksgarantie (inclusief onderdelen). Ook een op het oog aantrekkelijke financieringsmogelijkheid maakt deel uit van het aanbod. Opel biedt haar nieuwe klanten een scherpe financiering aan met een vaste, lage rente van 3 procent. Deze rente ligt veel lager dan de rente voor kredietverstrekking via een bank en is volgens de fabrikant eenvoudig te regelen bij de Opel-dealer.

Lees ook:Opel voert actie!
Lees ook:Opel verwent leaserijders
Lees ook:Met Toyota de winter door…
Lees ook:Opel; levenslange garantie – onder voorwaarden!
Lees ook:Voedselbank rijdt Opel Vivaro

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.