Opel geeft gas

Opel biedt in ons land al sinds begin dit jaar af fabriek een LPG (Liquefied Petroleum Gas) -motor aan op de Corsa, de Astra Stationwagen en de Zafira. Daarmee breidt het Duitse merk haar assortiment milieubewuste ecoFLEX-modellen met alternatieve krachtbronnen uit. LPG wint overal in Europa aan populariteit al was het maar omdat steeds meer autobezitters zoeken naar manieren hun brandstofkosten te beperken en daarbij ook het milieu te ontzien. Door de bij Opel al af fabriek gemonteerde LPG-motoren te bestellen is de kwaliteit volgens de fabrikant op het gebied van veiligheid en betrouwbaarheid gegarandeerd. Met een breed aanbod aan vermogens, van 64 kW/87 pk voor de Corsa tot 101 kW/137 pk voor de Zafira, heeft Opel voor een grote groep mensen een milieubewuste alternatief op LPG beschikbaar. LPG maakt deel uit van Opels gamma alternatieve aandrijfsystemen dat ook de CNG-modellen omvat en dat volgend jaar wordt uitgebreid met de elektrische Ampera. Opel ontwikkelt samen met moeder General Motors flink wat geavanceerde aandrijftechnologieƫn om zich voor te bereiden op de toekomst met een robuuste en duurzame energiestrategie. Het ecoFLEX LPG-gamma van Opel bestaat in Nederland uit: Corsa 1.4 (64 kW/87 pk)
Astra Stationwagon 1.6 (84 kW/111 pk), Zafira 1.8 (101 kW/137 pk).

Lees ook:Corsa aan het gas….
Lees ook:Nieuwe dakloze Opel op komst…
Lees ook:Bi-fuel gratis bij Opel…
Lees ook:Opel krijgt erkenning met Zafira CNG Ecoflex!
Lees ook:Opel haalt Astra-productie uit Duitsland weg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.