Fiat-Chrysler roept weer half miljoen auto’s terug…

Hoewel de meeste exemplaren in de VS verkocht zullen zijn rijden er ook elders in de wereld voldoende van rond om aandacht te besteden aan een nieuwe terugroepactie bij de Chrysler/Dodge/Jeep-divisie van Fiat-Chrysler Automotive. Dit keer gaat het om auto’s van het type Jeep Liberty, Dodge Avenger en Chrysler 200 uit de bouwjaren 2012/3. Daarbij zou een probleem in de computer die de anti-whiplash-werking van de hoofdsteunen aanstuurt kunnen zorgen dat het spul niet werkt. En dan is er maar een ding, terughalen die auto’s en de computers vervangen. Bij bijna een half miljoen auto’s van deze modellen moet dat gaan gebeuren. In november a.s. start men met de Jeep’s daarna zijn de andere modellen aan de beurt. (NU/AAP)

Lees ook:Fiat verbouwt Chrysler
Lees ook:Fiat-Chrysler roept massaal auto’s terug…
Lees ook:Fiat Chrysler haalt bijna half miljoen Ram’s terug…
Lees ook:Chrysler roept half miljoen auto’s terug
Lees ook:Fiat Ducato word Dodge besteller

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.