Tesla 3 – voorlopig nie…

Volgens berichten in de Duitse media heeft Tesla serieuze problemen met de opstart van een productielijn voor de Model 3. De planning die men vooraf heeft afgegeven en waarin te lezen viel dat men deze maand tussen 3 en 5000 auto’s zou gaan bouwen lijkt onhaalbaar. Tot nu toe zijn er net 300 auto’s van dit nieuwe type gebouwd en zullen de mensen die meenden dat de revolutie rond elektrische auto’s met deze auto zou uitbreken nog flink wat geduld uitoefenen. Tesla zelf noemt het opstartproblemen, maar die uitleg is van Tesla al wat langer bekend. Ook met voorgaande modellen had men enorme vertragingen om de productie goed op gang te krijgen en nog belangrijker, auto’s te leveren zonder allerlei kinderziekten. Van de ambitieuze leveringsplannen komt dit jaar vermoedelijk niets meer terecht. Klanten die inschreven om wellicht als eerste in een stad of land met zo’n auto te gaan rijden moeten nog even geduld uitoefenen. Van de 400.000 bestelde Model 3′s zullen er dit jaar maar heel weinig worden geleverd. (AMuS)

Lees ook:Tesla presteert nog steeds ondermaats…
Lees ook:Tesla blijft geld verliezen
Lees ook:Elon Musk; elektrische auto krijgt klappen door lage olieprijzen…
Lees ook:Ook Athlon reserveerde Tesla 3 – voor haar klanten!
Lees ook:Tesla levert recordaantal auto’s af…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.