Top Gear kiest voor Alfa Romeo als auto van het jaar…

TopGear Magazine en het publiek zijn het eens: de nieuwe Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio is Auto van het Jaar. De Giulia Quadrifoglio wordt geprezen voor zijn ├ęchte Alfa Romeo-DNA.
De meest krachtige, straatlegale Alfa Romeo ooit heeft een van de begeerlijkste auto-onderscheidingen in de wacht gesleept. TopGear Magazine liet voor eerst ook het publiek zijn voorkeur uitspreken: de 510 pk sterke Giulia Quadrifoglio schreef de onderscheiding, ‘Auto van 2016′, op zijn naam. “De Giulia is modern en high-tech, maar het concept van de auto staat op drie eenvoudige, verleidelijke pijlers: motor, handling en schoonheid; eigenschappen die wij verlangen van Alfa. De Giulia overpresteert op alle fronten,” aldus TopGear Magazine.

Alfa Romeo is terug met een authentieke, achterwielaangedreven auto met onderscheidend Italiaanse ontwerp, innovatieve en potente motoren, ideale gewichtsverdeling (50/50) en buitengewone vermogen/gewichtsverhouding. Alle ingredi├źnten voor de meest opwindende rijervaring. Veilig is de Giulia ook: de maximale score van vijf sterren Euro NCAP werd behaald. Op gebied van bescherming volwassen inzittenden werd met 98% de hoogste score ooit genoteerd.

Lees ook:Alfa wint ontwerpprijs..
Lees ook:Alfa zet heel wat fraais neer in Geneve…
Lees ook:Alfa presenteert; de nieuwe Giulia!
Lees ook:Alfa 8C meest iconisch…
Lees ook:Alfa Romeo Giulia pakt vijf sterren….

2 reacties op “Top Gear kiest voor Alfa Romeo als auto van het jaar…

 1. Dirk

  Helemaal mee eens. Fantastische auto!

    /   Beantwoorden  / 
  1. Leo

   Voor de liefhebber is de keuze logisch, voor de gemiddelde automobilist en auto-journalist nog niet. Ik zie hem op het vasteland van Europa nog niet zo makkelijk winnen….

     /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.