Nieuwe Mondeo op komst

Ford laat Geneve aan zich voorbij gaan, maar komt naar het zich laat aanzien in het najaar tijdens de Autosalon van Parijs met een vernieuwde Mondeo op de proppen. De auto werd door Auto Motor & Sport gespot tijdens koudweerproeven in een vrijwel ongecamoufleerde uitmonstering. Daarbij is te zien dat de dynamische middenklasser vooral een gewijzigd front mee zal krijgen. Een nieuwe grille en spoiler, andere (led)koplampen geven een ander aanzicht. Ook de achterlichten zijn straks voorzien van led-lampjes. De Mondeo zal verder het gezicht krijgen zoals ook al bij de Fiesta en Kuga en iets verder in het jaar, de Galaxy gezien. Motorisch zou de Mondeo o.a. Ecoboostmotoren krijgen en een paar nieuwe diesels. Als AM&S gelijk heeft zal de nieuwe Mondeo eind dit jaar de showrooms van de Ford-dealers kunnen bereiken.

Lees ook:Ford vernieuwt de Mondeo
Lees ook:Eerste foto nieuwe Mazda 6
Lees ook:Ford startte productie Fiesta ST
Lees ook:Ford showt nieuwe Mondeo
Lees ook:Ford komt met ECOnetic Lease

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.