Stap dichter bij Google-car…

Google’s eigen zelf rijdende autoproject kwam weer een stap dichterbij de doelstellingen. Men huurde de topman van Airbnb in om de boel een commercieel tintje te geven. De auto is momenteel zeven jaar in ontwikkeling en in het afgelopen jaar komen die ontwikkelingen in een stroomversnelling terecht. Google wil graag als eerste een soortgelijk voertuig uit kunnen venten. Liefst onder een doelgroep die nu wellicht niet zou kijken naar een auto van een meer normaal bekend merk. Bij Gooogle zijn wat topmensen vervangen door nieuwe zwaargewichten. Een daarvan kwam vorig jaar al van Hyundai naar Google om de boel te stroomlijnen en het project meer de aanpak te geven die het volgens Google verdient. Er is nu een samenwerkingscontract met Fiat-Chrysler en de vloot zelfrijdende Google-wagens staat nu qua omvang op 60 stuks. Samen hebben die nu 1,8 miljoen testkilometers gereden.(Reuters)

Lees ook:Ook Google-car botst..
Lees ook:Hyundai en Google – nieuwe samenwerking…
Lees ook:Hyundai steeds meer gewaardeerd als merk…
Lees ook:Gaat Fiat-Chrysler de Google-car bouwen?
Lees ook:Bus ramt Google-car – foutje bedankt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.