Toch geen extra dieselbelasting?

Een ding is bij dit kabinet Rutte wel duidelijk. Saai is het nooit. Zeker niet waar het ons autobezitters betreft. Zegt de ene dag een staatssecretaris nog dat zij samen met de milieubeweging wil optrekken voor schonere auto’s en dus een extra belastingheffing wil invoeren op nieuwe diesels, een dag later is dat plan alweer van tafel omdat de verantwoordelijke bewindsman voor dit onderwerp, Wiebes, inziet dat dit de grootst mogelijke onzin is. Het kabinet blijkt in haar beleid geen extra verhogingen van belastingen in de pen te hebben zitten. Wellicht goed om Wiebes daar de rest van zijn zittijd maar aan te houden. En laat mevrouw Mansveld nu maar eens zorgen dat de treinen op tijd rijden. Een aanpak van schone diesels is weer een of ander gedrocht uit de koker van autohatend Nederland en daaraan dient zij voorbij te gaan. Niet alles is oplosbaar met het heffen van belastingen. Soms moet je ook gewoon accepteren dat veelrijders geen alternatief hebben voor hun vele kilometers rijplezier.

Lees ook:RAI teleurgesteld in kabinet…
Lees ook:Voorlopig nog geen woon-werkverkeer-belasting
Lees ook:Brancheverenigingen bieden alternatief voor slecht bijtellingsplan overheid
Lees ook:Gebeuk op dieselbastion heeft licht effect…
Lees ook:Rekeningrijden lijkt van de baan…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.