Tolheffing op A2 van start

Zelf noemt de overheid het volgens berichten in de vaderlandse media, trajectcontrole, maar wie het tienbaans-traject van de A2 tussen Vianen en Amsterdam v.v. bekijkt, kan niet anders dan tot de conclusie komen dan dat de altijd naar geld hunkerende overheden een nieuwe bron van autobezitters uitmelken hebben gevonden. Binnenkort zet men de camera’s aan op de A2 en zal men fasegewijs gaan letten op ons aller maximale snelheid. Ondanks het uiterlijk van deze prachtige snelweg, is het de bedoeling dat we daar over de hele lengte van bijvoorbeeld het traject tussen Amsterdam en Utrecht 100km/u aanhouden. En wie dat niet doet wordt beboet. Kwestie van slimme elektronica. Men verwacht al in het eerste jaardeel van 2012 ruim 30 miljoen op te halen aan automatisch gegenereerde bekeuringen. Dagelijks rijden daar 1800 overtreders tegen de tolhefferslamp, het gross uit ontwetendheid over de te rijden snelheid, maar de meesten omdat ze maar net boven de maximale snelheden voortbewegen. Wie deze weg gaat berijden is gewaarschuwd! 100km/u is de norm, wie te snel rijdt moet rekenen op een bekeuring! Maar een troost; u doet het om de crisis te helpen bedwingen natuurlijk. Want met veiligheid of milieu heeft het echt niets van doen!

Lees ook:Britten snel en ondeugend
Lees ook:Snelheid op de A2 naar 130??
Lees ook:A1 – wordt een groot knelpunt!
Lees ook:Ik wil naar mijn werk….
Lees ook:Handige filevermijder…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.